 |
Kod |
BU1 |
|
|
Tat ve Koku |
TİPİK |
|
|
Ortalama Boy (Max%5) |
M |
|
|
Renk |
A |
|
|
Küf Yeni (Eylül-Nisan) % |
1,0 |
|
|
Küf Eski (Nisan- Eylül) % |
1,5 |
|
|
Yabancı Madde % |
0,05 |
|
|
Buruşuk Unlu Limonlu % |
|
|
|
İkiz Vurgun Kırık % |
|
|
|
Dış Çürük (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
Dış Çürük (Nisan-Eylül) % |
|
|
|
İç Çürük (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
İç Çürük (Nisan Eylül) % |
|
|
|
Limonlu (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
Limonlu (Nisan-Eylül) % |
|
|
|
Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) % |
|
|
|
|
 |
Rutubet (Eylül-Nisan) % |
4,0 |
|
|
Rutubet (Nisan-Eylül) % |
4,0 |
|
|
Asit (Eylül-Nisan) % |
0,5 |
|
|
Asit (Nisan-Eylül) % |
1,0 |
|
|
Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg |
0,5 |
|
|
Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg |
1,0 |
|
|
Yağ (Giresun) Ortalama % |
63 |
|
|
Yağ (Ordu) Ortalama % |
60 |
|
|
Yağ (Akçakoca) Ortalama % |
59 |
|
|
Tortu |
|
|
|
|
 |
Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr |
5000 |
|
|
Kül Ve Maya Tane/Gr |
100 |
|
|
Koliform Fekalkoli Salmonella |
|
|
|
Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb |
4 |
|
|
Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb |
4 |
|
|
|
|
 |
KOD / CODE |
BU1 |
KULLANIM ALANI |
Bu ürünler pastanelerde, kek dükkanlarında, çikolata sektöründe kurabiye, pralin ve pasta yapmakta kullanılır. Fındık ununun veya dilinmiş fındığın pişirilmesi durumunda bu ürünler gereklidir. |
USAGE |
These products are used by pastry shop, bakery, and chocolate industry
to produce pralines, cookies and cakes to cook. If hazelnut floor or sliced hazelnut will be cooked, it is necessery to use these products. |
SİPARİŞ FORMU |
Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj |
ORDER FORM |
Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging |
AĞIRLIK |
Bu ürünün paketlenmesi 12,5 kg., 25 kg. olarak yapılmaktadır. |
WEIGHT |
The package of this product is in 12,5 kgs., 25 kgs. |
İÇ AMBALAJ |
Sağlığa uygun polietilen torbalarda |
INNER WRAP |
Polyethylene bag suitable for human helth. |
PAKETLEME |
Karton koli |
PACKAGING |
Carton box |
ETİKET |
Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsul yılı |
STICKER |
Name of product, production date, consume before, quantity, crop |
DEPOLAMA |
Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde |
WAREHOUSE |
Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes |
|
 |
Code |
BU1 |
|
|
Taste & Odour |
Typical |
|
|
Avarage Dımentıon
Mm(Max%5) |
M |
|
|
Colour |
A |
|
|
Moisture New
(September-Aprıl) |
1,0 |
|
|
Moısture Old
(September-Aprıl) |
1,5 |
|
|
Foreinen Matter % |
0,05 |
|
|
Shrivelled |
|
|
|
Damaged, Broken, Twin |
|
|
|
Rotten Outsıde
(September-Aprıl) |
|
|
|
Rotten Outsıde
(Aprıl-September) |
|
|
|
Rottenınner
(September-Aprıl) |
|
|
|
Rotten Inner
(Aprıl-September) |
|
|
|
Lemon Flavoured
(Sept. - Apr.) % |
|
|
|
Lemon Flavoured
(Apr. - Sept.) % |
|
|
|
Insect Damaged (Sep.-Apr.) |
|
|
|
Insect Damaged (Apr.-Sept.) |
|
|
|
|
 |
Moisture
(September - April) % |
4,0 |
|
|
Moisture
(April - September) % |
4,0 |
|
|
FFA (September-Aprıl) % |
0,5 |
|
|
FFA (Aprıl-September) % |
1,0 |
|
|
Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg |
0,5 |
|
|
Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg |
1,0 |
|
|
Oıl (Gıresun) Avarage % |
63 |
|
|
Oıl (Ordu) Avarage % |
60 |
|
|
Oıl (Akçakoca) Avarage % |
59 |
|
|
Segment % |
|
|
|
|
 |
Mezofıc Aerobıc Bacterıa |
5000 |
|
|
Yeast & Moulds |
100 |
|
|
Kolıform E-Kolı Salmonella |
|
|
|
Aflatoxıne
(September,-Aprıl) Ppb |
4 |
|
|
Aflatoxıne
(Aprıl - September) Ppb |
4 |
|
|
|
|