Kod BG1    
Tat ve Koku TİPİK    

Ortalama Boy (Max%5)

M    

Renk

A    

Küf Yeni (Eylül-Nisan) %

1,0    

Küf Eski (Nisan- Eylül) %

1,5    

Yabancı Madde %

0,05    

Buruşuk Unlu Limonlu %

     

İkiz Vurgun Kırık %

     

Dış Çürük (Eylül-Nisan) %

     

Dış Çürük (Nisan-Eylül) %

     

İç Çürük (Eylül-Nisan) %

     

İç Çürük (Nisan Eylül) %

     

Limonlu (Eylül-Nisan) %

     

Limonlu (Nisan-Eylül) %

     

Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) %

     

Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) %

     

Rutubet (Eylül-Nisan) %

4,0    

Rutubet (Nisan-Eylül) %

4,0    

Asit (Eylül-Nisan) %

0,5    

Asit (Nisan-Eylül) %

1,0    

Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg

0,5    

Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg

1,0    

Yağ (Giresun) Ortalama %

62    

Yağ (Ordu) Ortalama %

59    

Yağ (Akçakoca) Ortalama %

57    

Tortu

     

Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr

5000    

Kül Ve Maya Tane/Gr

100    

Koliform Fekalkoli Salmonella

     

Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb

4    

Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb

4    
KOD / CODE BG1
KULLANIM ALANI

Granül fındığın yüksek ısı ortamında uzunca kalmasını gerektiren üretimlerde bu ürün kullanılmalıdır. Uzunca bir dönem granül fındığı stoklarında tutmak zorunda olan kullanıcılar bu üründen alırlar. Zamanı gelince ısıtarak taze kavrulmuş granül elde ederler (KG1) böylece ürünlerinin raf ömrünü uzatırken maksimum lezzet ve aroma sağlarlar.

USAGE

If the hazelnut granules will be used in a production process where the product is under high temperature then the blanched hazelnut granules must be used. The processor of hazelnut granules are using blanched hazelnut granules if they need longe time storage. They roast this granules and obtaine freshly roasted hazelnut granules (KG 1) whenever they need and provide longer shelf life with maximum aroma and test.

SİPARİŞ FORMU Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj
ORDER FORM Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging
AĞIRLIK

Bu ürünün paketlenmesi 25 kg. , 50 kg., 80 kg. olarak yapılmaktadır.

WEIGHT

The package of this product is in 25 kgs., 50 kgs., 80 kgs.

ETİKET

Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsul yılı

STICKER

Name of product, production date, consume before, quantity, crop

DEPOLAMA

Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde

WAREHOUSE

Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes

Code

BG1    

Taste & Odour

TİPİK    

Avarage Dımentıon Mm(Max%5)

M    

Colour

A    

Moisture New (September-Aprıl)

1,0    

Moısture Old (September-Aprıl)

1,5    
Foreinen Matter % 0,05    

Shrivelled

     
Damaged, Broken, Twin      

Rotten Outsıde (September-Aprıl)

     

Rotten Outsıde (Aprıl-September)

     

Rottenınner (September-Aprıl)

     

Rotten Inner (Aprıl-September)

     

Lemon Flavoured (Sept. - Apr.) %

     

Lemon Flavoured (Apr. - Sept.) %

     

Insect Damaged (Sep.-Apr.)

     

Insect Damaged (Apr.-Sept.)

     

Moisture (September - April) %

4,0    

Moisture (April - September) %

4,0    

FFA (September-Aprıl) %

0,5    

FFA (Aprıl-September) %

1,0    

Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg

0,5    

Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg

1,0    

Oıl (Gıresun) Avarage %

62    

Oıl (Ordu) Avarage %

59    

Oıl (Akçakoca) Avarage %

57    

Segment %

     

Mezofıc Aerobıc Bacterıa

5000    

Yeast & Moulds

100    

Kolıform E-Kolı Salmonella

     

Aflatoxıne (September,-Aprıl) Ppb

4    

Aflatoxıne (Aprıl - September) Ppb

4