 |
Kod |
P1 |
|
|
Tat ve Koku |
TİPİK |
|
|
Ortalama Boy (Max%5) |
M |
|
|
Renk |
M |
|
|
Küf Yeni (Eylül-Nisan) % |
1,0 |
|
|
Küf Eski (Nisan- Eylül) % |
1,5 |
|
|
Yabancı Madde % |
0,05 |
|
|
Buruşuk Unlu Limonlu % |
|
|
|
İkiz Vurgun Kırık % |
|
|
|
Dış Çürük (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
Dış Çürük (Nisan-Eylül) % |
|
|
|
İç Çürük (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
İç Çürük (Nisan Eylül) % |
|
|
|
Limonlu (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
Limonlu (Nisan-Eylül) % |
|
|
|
Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) % |
|
|
|
Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) % |
|
|
|
|
 |
Rutubet (Eylül-Nisan) % |
M |
|
|
Rutubet (Nisan-Eylül) % |
M |
|
|
Asit (Eylül-Nisan) % |
0,5 |
|
|
Asit (Nisan-Eylül) % |
1,0 |
|
|
Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg |
0,5 |
|
|
Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg |
1,0 |
|
|
Yağ (Giresun) Ortalama % |
63 |
|
|
Yağ (Ordu) Ortalama % |
60 |
|
|
Yağ (Akçakoca) Ortalama % |
59 |
|
|
Tortu |
|
|
|
|
 |
Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr |
5000 |
|
|
Kül Ve Maya Tane/Gr |
100 |
|
|
Koliform Fekalkoli Salmonella |
|
|
|
Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb |
4 |
|
|
Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb |
4 |
|
|
|
|
 |
KOD / CODE |
P1 |
KULLANIM ALANI |
Fındık püresi genellikle çikolata sektöründe kullanılır. Aynı zamanda pralin, fındıklı badem ezmesi, fındıklı kaysı çekirdeği ezmesi ve ekmeğe sürülen bir çok üründe kullanılır. Eğer çikolatalı ürünlerde kaullanılacaksa koyu renkli, açık renk pastalarda kullanılacaksa krem rengi fındık püresi kullanılmalıdır. |
USAGE |
The hazelnut paste mainly used in chocolate industry. It is also used to produce pralines, marzipan, narzipan and diffrenet spreads. It's colour must be dark for cohcolate product and must be cream colour for light coloured product. |
SİPARİŞ FORMU |
Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj |
ORDER FORM |
Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging |
AĞIRLIK |
Bu ürünün paketlenmesi 60 kg. , 100 kg., 200 kg. varilde
Tank konteynir 18,000 kg.
Tanker 26,000 kg.
olarak yapılmaktadır. |
WEIGHT |
The package of this product is in 60 kgs., 100 kgs., 200 kgs. in drums
Tank countainer 18,000 kgs.
Tanker 26,000 kgs. |
ETİKET |
Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsûl yılı |
STICKER |
Name of product, production date, consume before, quantity, crop |
DEPOLAMA |
Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde |
WAREHOUSE |
Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes |
|
 |
Code |
P1 |
|
|
Taste & Odour |
Typical |
|
|
Avarage Dımentıon
Mm(Max%5) |
M |
|
|
Colour |
M |
|
|
Moisture New
(September-Aprıl) |
1,0 |
|
|
Moısture Old
(September-Aprıl) |
1,5 |
|
|
Foreinen Matter % |
0,05 |
|
|
Shrivelled |
|
|
|
Damaged, Broken, Twin |
|
|
|
Rotten Outsıde
(September-Aprıl) |
|
|
|
Rotten Outsıde
(Aprıl-September) |
|
|
|
Rottenınner
(September-Aprıl) |
|
|
|
Rotten Inner
(Aprıl-September) |
|
|
|
Lemon Flavoured
(Sept. - Apr.) % |
|
|
|
Lemon Flavoured
(Apr. - Sept.) % |
|
|
|
Insect Damaged (Sep.-Apr.) |
|
|
|
Insect Damaged (Apr.-Sept.) |
|
|
|
|
 |
Moisture
(September - April) % |
M |
|
|
Moisture
(April - September) % |
M |
|
|
FFA (September-Aprıl) % |
0,5 |
|
|
FFA (Aprıl-September) % |
1,0 |
|
|
Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg |
0,5 |
|
|
Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg |
1,0 |
|
|
Oıl (Gıresun) Avarage % |
63 |
|
|
Oıl (Ordu) Avarage % |
60 |
|
|
Oıl (Akçakoca) Avarage % |
59 |
|
|
Segment % |
|
|
|
|
 |
Mezofıc Aerobıc Bacterıa |
5000 |
|
|
Yeast & Moulds |
100 |
|
|
Kolıform E-Kolı Salmonella |
|
|
|
Aflatoxıne
(September,-Aprıl) Ppb |
4 |
|
|
Aflatoxıne
(Aprıl - September) Ppb |
4 |
|
|
|
|