Kod P1    
Tat ve Koku TİPİK    

Ortalama Boy (Max%5)

M    

Renk

M    

Küf Yeni (Eylül-Nisan) %

1,0    

Küf Eski (Nisan- Eylül) %

1,5    

Yabancı Madde %

0,05    

Buruşuk Unlu Limonlu %

     

İkiz Vurgun Kırık %

     

Dış Çürük (Eylül-Nisan) %

     

Dış Çürük (Nisan-Eylül) %

     

İç Çürük (Eylül-Nisan) %

     

İç Çürük (Nisan Eylül) %

     

Limonlu (Eylül-Nisan) %

     

Limonlu (Nisan-Eylül) %

     

Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) %

     

Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) %

     

Rutubet (Eylül-Nisan) %

M    

Rutubet (Nisan-Eylül) %

M    

Asit (Eylül-Nisan) %

0,5    

Asit (Nisan-Eylül) %

1,0    

Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg

0,5    

Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg

1,0    

Yağ (Giresun) Ortalama %

63    

Yağ (Ordu) Ortalama %

60    

Yağ (Akçakoca) Ortalama %

59    

Tortu

     

Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr

5000    

Kül Ve Maya Tane/Gr

100    

Koliform Fekalkoli Salmonella

     

Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb

4    

Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb

4    
KOD / CODE

P1

KULLANIM ALANI

Fındık püresi genellikle çikolata sektöründe kullanılır. Aynı zamanda pralin, fındıklı badem ezmesi, fındıklı kaysı çekirdeği ezmesi ve ekmeğe sürülen bir çok üründe kullanılır. Eğer çikolatalı ürünlerde kaullanılacaksa koyu renkli, açık renk pastalarda kullanılacaksa krem rengi fındık püresi kullanılmalıdır.

USAGE

The hazelnut paste mainly used in chocolate industry. It is also used to produce pralines, marzipan, narzipan and diffrenet spreads. It's colour must be dark for cohcolate product and must be cream colour for light coloured product.

SİPARİŞ FORMU Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj
ORDER FORM Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging
AĞIRLIK

Bu ürünün paketlenmesi 60 kg. , 100 kg., 200 kg. varilde
Tank konteynir 18,000 kg.
Tanker  26,000 kg.
olarak yapılmaktadır.

WEIGHT

The package of this product is in 60 kgs., 100 kgs., 200 kgs. in drums
Tank countainer 18,000 kgs.
Tanker  26,000 kgs.

ETİKET

Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsûl yılı

STICKER

Name of product, production date, consume before, quantity, crop

DEPOLAMA

Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde

WAREHOUSE

Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes

Code

P1    

Taste & Odour

Typical    

Avarage Dımentıon Mm(Max%5)

M    

Colour

M    

Moisture New (September-Aprıl)

1,0    

Moısture Old (September-Aprıl)

1,5    
Foreinen Matter % 0,05    

Shrivelled

     
Damaged, Broken, Twin      

Rotten Outsıde (September-Aprıl)

     

Rotten Outsıde (Aprıl-September)

     

Rottenınner (September-Aprıl)

     

Rotten Inner (Aprıl-September)

     

Lemon Flavoured (Sept. - Apr.) %

     

Lemon Flavoured (Apr. - Sept.) %

     

Insect Damaged (Sep.-Apr.)

     

Insect Damaged (Apr.-Sept.)

     

Moisture (September - April) %

M    

Moisture (April - September) %

M    

FFA (September-Aprıl) %

0,5    

FFA (Aprıl-September) %

1,0    

Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg

0,5    

Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg

1,0    

Oıl (Gıresun) Avarage %

63    

Oıl (Ordu) Avarage %

60    

Oıl (Akçakoca) Avarage %

59    

Segment %

     

Mezofıc Aerobıc Bacterıa

5000    

Yeast & Moulds

100    

Kolıform E-Kolı Salmonella

     

Aflatoxıne (September,-Aprıl) Ppb

4    

Aflatoxıne (Aprıl - September) Ppb

4