Kod KU1    
Tat ve Koku TİPİK    

Ortalama Boy (Max%5)

M    

Renk

K    

Küf Yeni (Eylül-Nisan) %

1,0    

Küf Eski (Nisan- Eylül) %

1,5    

Yabancı Madde %

0,05    

Buruşuk Unlu Limonlu %

     

İkiz Vurgun Kırık %

     

Dış Çürük (Eylül-Nisan) %

     

Dış Çürük (Nisan-Eylül) %

     

İç Çürük (Eylül-Nisan) %

     

İç Çürük (Nisan Eylül) %

     

Limonlu (Eylül-Nisan) %

     

Limonlu (Nisan-Eylül) %

     

Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) %

     

Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) %

     

Rutubet (Eylül-Nisan) %

2,0    

Rutubet (Nisan-Eylül) %

2,0    

Asit (Eylül-Nisan) %

0,5    

Asit (Nisan-Eylül) %

1,0    

Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg

0,5    

Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg

1,0    

Yağ (Giresun) Ortalama %

63    

Yağ (Ordu) Ortalama %

60    

Yağ (Akçakoca) Ortalama %

59    

Tortu

     

Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr

5000    

Kül Ve Maya Tane/Gr

100    

Koliform Fekalkoli Salmonella

     

Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb

4    

Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb

4    
KOD / CODE KU1
KULLANIM ALANI

Bu ürün kendi püre ( P1 ) veya pralinlerini üretmek isteyen firmalar tarafından satın alınmaktadır.

USAGE

Roasted hazelnut floor is bought by companies who wants to produce their own hazelnut paste (PI) or pralines.

SİPARİŞ FORMU Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj
ORDER FORM Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging
AĞIRLIK

Bu ürünün paketlenmesi12,5 kg, 25 kg,50 kg, 80 kg,500 kg,1000 kg olarak yapılmaktadır.

WEIGHT

The package of this product is in 12,5kg,25 kgs,50 kgs, 80 kgs,500 kgs, 1000kgs.

İÇ AMBALAJ Sağlığa uygun polietilen torbalarda
INNER WRAP Polyethylene bag suitable for human helth.
PAKETLEME

Karton koli, jüt çuval, polipropülen torba

PACKAGING

Carton box, jut bag, polyprophilene bag

ETİKET

Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsul yılı

STICKER Name of product, production date, consume before, quantity, crop
DEPOLAMA

Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde

WAREHOUSE

Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes

Code

KU1    

Taste & Odour

Typical

   

Avarage Dımentıon Mm(Max%5)

M    

Colour

K    

Moisture New (September-Aprıl)

1,0    

Moısture Old (September-Aprıl)

1,5    
Foreinen Matter % 0,05    

Shrivelled

     
Damaged, Broken, Twin      

Rotten Outsıde (September-Aprıl)

     

Rotten Outsıde (Aprıl-September)

     

Rottenınner (September-Aprıl)

     

Rotten Inner (Aprıl-September)

     

Lemon Flavoured (Sept. - Apr.) %

     

Lemon Flavoured (Apr. - Sept.) %

     

Insect Damaged (Sep.-Apr.)

     

Insect Damaged (Apr.-Sept.)

     

Moisture (September - April) %

2,0    

Moisture (April - September) %

2,0    

FFA (September-Aprıl) %

0,5    

FFA (Aprıl-September) %

1,0    

Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg

0,5    

Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg

1,0    

Oıl (Gıresun) Avarage %

63    

Oıl (Ordu) Avarage %

60    

Oıl (Akçakoca) Avarage %

59    

Segment %

     

Mezofıc Aerobıc Bacterıa

5000    

Yeast & Moulds

100    

Kolıform E-Kolı Salmonella

     

Aflatoxıne (September,-Aprıl) Ppb

4    

Aflatoxıne (Aprıl - September) Ppb

4