Kod KG1    
Tat ve Koku TİPİK    

Ortalama Boy (Max%5)

M    

Renk

M    

Küf Yeni (Eylül-Nisan) %

1,0    

Küf Eski (Nisan- Eylül) %

1,5    

Yabancı Madde %

0,05    

Buruşuk Unlu Limonlu %

     

İkiz Vurgun Kırık %

     

Dış Çürük (Eylül-Nisan) %

     

Dış Çürük (Nisan-Eylül) %

     

İç Çürük (Eylül-Nisan) %

     

İç Çürük (Nisan Eylül) %

     

Limonlu (Eylül-Nisan) %

     

Limonlu (Nisan-Eylül) %

     

Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) %

     

Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) %

     

Rutubet (Eylül-Nisan) %

2,0    

Rutubet (Nisan-Eylül) %

2,0    

Asit (Eylül-Nisan) %

0,5    

Asit (Nisan-Eylül) %

1,0    

Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg

0,5    

Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg

1,0    

Yağ (Giresun) Ortalama %

63    

Yağ (Ordu) Ortalama %

60    

Yağ (Akçakoca) Ortalama %

59    

Tortu

     

Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr

5000    

Kül Ve Maya Tane/Gr

100    

Koliform Fekalkoli Salmonella

     

Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb

4    

Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb

4    
KOD / CODE KG1
KULLANIM ALANI Kavrulmuş granül fındığın boyutları (1-2mm.), (2-4mm.), (3-5mm.) gibi müşterinin arzusuna göre hazırlanır. Dondurma, kek ve gofret yapımında kullanılır.
USAGE

The size of roasted hazelnut granules (1-2mm.), (2-4mm.), (3-5mm.) etc. are prepared by customer demand. It is used in ice cream, cakes and waffle.

SİPARİŞ FORMU Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj
ORDER FORM Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging
AĞIRLIK

Bu ürünün paketlenmesi 25 kg., 50 kg., 80 kg. olarak yapılmaktadır.

WEIGHT The package of this product is in 25 kgs., 50 kgs., 80 kgs
İÇ AMBALAJ Sağlığa uygun poliethilen torbalarda.
INNER WRAP Polyethylene bag suitable for human helth.
PAKETLEME Karton koli, jüt çuval, polipropülen torba
PACKAGING Carton box, jut bag, polypropylene bag
ETİKET Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsûl yılı
STICKER Name of product, production date, consume before, guanttity, crop
DEPOLAMA
Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde
WAREHOUSE Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes

Code

KG1    

Taste & Odour

Typical    

Avarage Dımentıon Mm(Max%5)

M    

Colour

M    

Moisture New (September-Aprıl)

1,0    

Moısture Old (September-Aprıl)

1,5    
Foreinen Matter % 0,05    

Shrivelled

     
Damaged, Broken, Twin      

Rotten Outsıde (September-Aprıl)

     

Rotten Outsıde (Aprıl-September)

     

Rottenınner (September-Aprıl)

     

Rotten Inner (Aprıl-September)

     

Lemon Flavoured (Sept. - Apr.) %

     

Lemon Flavoured (Apr. - Sept.) %

     

Insect Damaged (Sep.-Apr.)

     

Insect Damaged (Apr.-Sept.)

     

Moisture (September - April) %

2,0    

Moisture (April - September) %

2,0    

FFA (September-Aprıl) %

0,5    

FFA (Aprıl-September) %

1,0    

Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg

0,5    

Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg

1,0    

Oıl (Gıresun) Avarage %

63    

Oıl (Ordu) Avarage %

60    

Oıl (Akçakoca) Avarage %

59    

Segment %

     

Mezofıc Aerobıc Bacterıa

5000    

Yeast & Moulds

100    

Kolıform E-Kolı Salmonella

     

Aflatoxıne (September,-Aprıl) Ppb

4    

Aflatoxıne (Aprıl - September) Ppb

4