Kod N9-11 N11-13 N13-15
Tat ve Koku TİPİK TİPİK TİPİK

Ortalama Boy (Max%5)

9-11 11-13 13-15

Renk

S S S

Küf Yeni (Eylül-Nisan) %

1,0 1,0 1,0

Küf Eski (Nisan- Eylül) %

1,5 1,5 1,5

Yabancı Madde %

0,5 0,5 0,05

Buruşuk Unlu Limonlu %

10,0 4,0 4,0

İkiz Vurgun Kırık %

8,0 7,0 7,0

Dış Çürük (Eylül-Nisan) %

1,0 1,0 1,0

Dış Çürük (Nisan-Eylül) %

7,0 1,5 1,5

İç Çürük (Eylül-Nisan) %

1,8 1,6 1,5

İç Çürük (Nisan Eylül) %

3,0 2,0 2,0

Limonlu (Eylül-Nisan) %

1,7 1,5 5,0

Limonlu (Nisan-Eylül) %

2,2 2,0 2,0

Böcek Yeniği (Eylül-Nisan) %

3,0 2,5 2,5

Böcek Yeniği (Nisan-Eylül) %

3,0 2,5 2,5

Rutubet (Eylül-Nisan) %

7,0 6,5 6,5

Rutubet (Nisan-Eylül) %

7,0 6,5 6,5

Asit (Eylül-Nisan) %

0,5 0,5 0,5

Asit (Nisan-Eylül) %

1,0 1,0 1,0

Peroksit (Eylül-Nisan) Meg/Kg

0,5 0,5 0,5

Peroksit (Nisan-Eylül) Meg/Kg

1,0 1,0 1,0

Yağ (Giresun) Ortalama %

59 60 60

Yağ (Ordu) Ortalama %

57 58 58

Yağ (Akçakoca) Ortalama %

55 57 57

Tortu

     

Mezofik Aerobik Bakteri Tane/Gr

5000 5000 5000

Kül Ve Maya Tane/Gr

     

Koliform Fekalkoli Salmonella

     

Aflatoksin (Eylül-Nisan) Ppb

4 4 4

Aflatoksin (Nisan - Eylül) Ppb

4 4 4
KOD / CODE N9-11, N11-13, N13-15
KULLANIM ALANI Geleneksel tane ve kahverengi zarlı olup her türlü fındık ürününün elde edilmesinde kullanılan hammaddedir.
USAGE Tradiatinal hazelnut kernels are raw material which has brown skined and can be processed to produce all kind of hazelnut products .
SİPARİŞ FORMU Kod / Ürün yılı / Bölgesi ( Giresun, Levant) / Ambalaj
ORDER FORM Code / Crop year / Quality ( Giresun, Levant) / Packaging
AĞIRLIK Bu ürünün paketlenmesi 25 kg. , 50 kg., 80 kg., 500 kg., 100 kg. olarak yapılmaktadır
WEIGHT The package of this product is in 25 kgs., 50 kgs., 80 kgs., 500 kgs., 100kgs.
İÇ AMBALAJ Sağlığa uygun poliethilen torbalarda.
INNER WRAP Polyethylene bag suitable for human helth.
PAKETLEME Karton koli, jüt çuval, polipropülen torba
PACKAGING Carton box, jut bag, polypropylene bag
ETİKET Ürünün adı, üretim tarihi, son kullanma tarihi, miktarı, mahsûl yılı
STICKER Name of product, production date, consume before, guanttity, crop
DEPOLAMA Nemli olmayan açık, temiz hava alabilecek bir ortamda palet üstünde
WAREHOUSE Must be keept in aerated not humid dry warehouse and over palettes
 

Code

N9-11 N11-13 N13-15

Taste & Odour

Typical Typical Typical

Avarage Dımentıon Mm(Max%5)

9-11 11-13 13-15

Colour

    S

Moisture New (September-Aprıl)

     

Moısture Old (September-Aprıl)

     
Foreinen Matter % 0,05 0,05 0,5

Shrivelled

1,0 4,0 4,0
Damaged, Broken, Twin 8,0 7,0 7,0

Rotten Outsıde (September-Aprıl)

1,0 1,0 1,0

Rotten Outsıde (Aprıl-September)

1,7 1,5 1,5

Rottenınner (September-Aprıl)

1,8 1,6 1,5

Rotten Inner (Aprıl-September)

3,0 2,0 2,0

Lemon Flavoured (Sept. - Apr.) %

1,7 1,5 5,0

Lemon Flavoured (Apr. - Sept.) %

2,2 2,0 2,0

Insect Damaged (Sep.-Apr.)

3,0 2,5 2,5

Insect Damaged (Apr.-Sept.)

3,0 2,5 2,5

Moisture (September - April) %

7,0 6,5 6,5

Moisture (April - September) %

7,0 6,5 6,5

FFA (September-Aprıl) %

0,5 0,5 0,5

FFA (Aprıl-September) %

1,0 1,0 1,0

Peroxıne (Sept. - Apr.) Meg/Kg

0,5 0,5 0,5

Peroxıne (Apr. - Sept.) Meg/Kg

1,0 1,0 1,0

Oıl (Gıresun) Avarage %

59 60 60

Oıl (Ordu) Avarage %

57 58 58

Oıl (Akçakoca) Avarage %

55 57 57

Segment %

     

Mezofıc Aerobıc Bacterıa

5000 5000 5000

Yeast & Moulds

100 100 100

Kolıform E-Kolı Salmonella

     

Aflatoxıne (September,-Aprıl) Ppb

4 4 4

Aflatoxıne (Aprıl - September) Ppb

4 4 4